Mićina domaća kuhinja u Zemunu mjesto je gdje i danas možete uživati u Karađorđevoj šncli, pripremljenoj prema originalnom receptu njenog autora, legendarnog kuhara Milovana Miće Stojanovića.
Mića je poznat po tome što je bio kuhar Josipa Broza Tita.
On nije bio samo dugogodišnji kuhar Josipa Broza Tita, već i dvostruki svjetski prvak u kuhanju, diplomatski kuhar i čovjek koji je hranio državničku elitu jednog razdoblja.
Upravo je on 1956. godine osmislio Karađorđevu šniclu, kao domaću interpretaciju kijevskog kotleta — jelo koje je s vremenom preraslo u simbol i nezaobilazni dio srpske gastronomske baštine.
Osim što je bio majstor za pripremu jela, Mića je bio pravi umjetnik, a njegova kuhinja nije samo služila hranu, već je bila mjesto susreta i diplomatije.
U ovom snimku, Mića je otkrio je kako je izgledalo kuhati za državnički vrh, diplomatiju i goste iz cijelog svijeta.